Material i självstärkande arbete

Vill du beställa, kontakta oss:

mail: insidan(att)insidan.eu

tel + 358 457 3428088 (Annika)

+358405100378 (Pernilla)

 

Arturböckerna:

Dessa böcker handlar om den självstarke och vänliga myrsloken Artur. Artur visar i "Artur är bäst!" att vi alla är bra på något. Det gäller bara att tro på sig själv, vad andra än tycker och tänker. I "Artur är superhjälte!" får vi möta en Artur som vill ut och bli superhjälte, men hur kan man vara det om ingen är i nöd? Men på vägen till stordåd hjälper han med de små vänliga gesterna, och visst är man ju hjälte då också?

 

Böckerna innehåller dessutom en cd skiva med specialskrivna låtar och sagan inläst med roliga ljudeffekter. Diskussionsfrågor finns även. Böckerna kan beställas separat men medföljer med pärm 1 o 2.

Pris: 26 euro (exkl. moms), Sek: 215,- (exkl moms)

 

 

Bok:

"Det är lättare att vara lycklig om man är glad!"

Anne Anka illustreras här i olika vardagligsituationer kopplade till kloka aforimser/ordspråk. En bok att skratta till, känna igen sig i och att fördjupa sina insikter med. Kan med fördelar samtalas om. Ingår i pärm 3.

Pris: 15,- (exkl. moms) Sek: 120,- (exl. moms)

Finns också på engelska och finska.

 

Bra- och Tack kort

Dessa kort kan användas på ett enkelt sätt för att skapa positiva tankemönster. "Bra-korten" passar utmärkt för att lära sig att tänka positivt om sig själv, och "Tack-korten" för att tänka positivt om sitt liv. Fokus på vad man har! Dra dagens positiva coachande budskap, eller välj ett kort att affirmera till. Kortlekarna består av 20 stycken kort i A6 format (vaxad kartong)

 

Pris: 8,07 euro/bunt, 70kr/bunt

exkl moms

 

Boken:

"Livsviktigheter, en liten bok om stora saker..."

Om du känner att du inte hinner få in Livskunskap och andra självreflektioner i din skolvardag- Här har du en bra lösning!

Denna bok kan med fördel användas som ett elevhäfte/bok, i Livskunskap eller i Livsåskådning. Boken vänder sig till barn/ungdom och ger enkla förklaringar till hur man behöver förhålla sig till sig själv för att skapa en positiv självbild. Den ger handfasta tips och övningar för att stärka självkänslan. Bara genom att få vissa begrepp förklarade för sig kan man ta kommandot över sig själv, och se sitt eget ansvar i allt som sker, och kommer att ske. En självhjälpsbok för de yngre men även uppskattad hos vuxna. Anteckningsmöjligheter. Spiralbunden, omslag i hårdplast.

Pris per bok euro: 12,50 (inkl moms)

Vid beställning av 10 eller fler be om offert

 

 

 

OneWeb 2012 © Copyright